13 באוגוסט 2014

ירוק זה טוב !

מאז הפוסט על הטיול שלנו באגם לא היה לי זמן לכתוב פוסט ויש לי כל כך הרבה דברים לכתוב עליהם - כי ניו יורק סופר כיפית בקיץ.
אבל אני אספר לכם בינתיים משהו קטן - גדול שקרה לי השבוע, קיבלנו גרין קארד!!!
כשיהיה לי יותר זמן פנוי, אני אשתף אותכם קצת בתהליך המאוד מלחיץ שעברנו ואולי אוכל לתת קצת המלצות לאנשים שנמצאים באותו תהליך בדיוק.

הדבר האהוב עליי זה לשבת בפארק, ושם מצאתי את הדבורה היפה הזאת

אז למה בעצם אין לי זמן לכתוב פוסטים? כי אני עובדת (סוף סוף) כרגע זה רק פרילנס לפרויקט של חודשיים, אבל בנוסף אני גם מתחילה לחפש לי עבודה במשרה מלאה.
אומנם קיבלנו את הגרין קארד רק השבוע, את אישור העבודה קיבלנו כבר לפני חודש ולכן לא היה לי זמן להשקיע בפוסטים מפורטים כמו בדרך כלל.

בינתיים, במקום פוסט על ניו יורק בקיץ (שיגיע בקרוב אני מקווה), קבלו מתכון לממרח ירוק במיוחד בשביל הכרטיס הירוק החדש לי :)


מתכון לממרח אבוקדו וסלרי:


2 אבוקדו קטנים
1/2 כוס רוויון
2-1 שן שום
מעט בצל (תלוי כמה אתם אוהבים)
2 גבעולי סלרי
חופן נאה של כוסברה
מלח/פלפל/לימון לפי הטעם

טוחנים הכל טוב טוב במעבד מזון ושיהיה לכם בתאבון!!!


השבוע גם הכנתי מקרון שושי, שאותה אתם זוכרים מהפוסט הקודם שלי

4 תגובות:

  1. מזל טוב על הכרטיס הירוק!
    ואם אני לא רוצה ריוויון בממרח, יש מה לעשות?

    השבמחק
    תשובות
    1. גם שמנת חמוצה הולך.
      אלא אם זה בגלל טבעונות ואז אני הייתי מנסה אולי עם 1/3 כוס חלב קוקוס/חלב שקדים אבל זה ישפיע על הטעם כמובן (שזה דווקא יכול להיות מגניב).

      מחק
  2. וואו מזל טוב!!! איזה יופי שזה הסתדר! כל הכבוד על הסובלנות לאורך התהליך המורט עצבים הזה

    השבמחק