10 באוקטובר 2013

אימוני שמרים לקראת המעבר

לפני שבועיים חזרתי מביקור ארוך בני יורק, 
ככה שיצא לי לחקור קצת את העיר לפני שאנחנו עוברים.
אחת המסקנות שלי מהביקור, היא שלא יחסר לי קאפקייקס לעולם!
לעומת זאת, מתוקים יותר ישראלים כמו עוגות שמרים ועוגיות טחינה כנראה יהיה לי יותר קשה למצוא.

זה לא שאין, ממש לא, פשוט הטובים לא נמצאים במרחק הליכה.
אז בשבוע האחרון אני ממש באטרף על המתוקים האלו, מתאמנת בהכנתם לקראת המעבר.




עוגיות טחינה נהדרות של נטלי.
אם אתם לא מכירים אותה, אז זה הזמן! המתכונים שלה מצוינים ומדויקים.


  
דיניש שוקולד מהספר "אופים שמרים" של גלית והנס ברטלה.




ואחרון חביב (והכי טעים לדעת איתן) קוגלהוף עם שוקולד צ'יפס במקום צימוקים.
חוץ מהצימוקים והרום שהשמטתי כל המתכון גם מהספר "אופים שמרים" שהתגלה כספר נהדר (איתן, אין עליך!).




תגובה 1:

  1. הכל ממש טעים אבל הקוגלהוף הזה (או איך שלא קוראים לזה) פשוט מ-ד-ה-י-ם!

    השבמחק